Hovedvejen 46, 5750 Ringe
Ring til os på 6599 2200
Kom forbi og se på de dyr der søger nyt hjem

Hunde søger nyt hjem

Her hos Husdyrenes Vel modtager vi familiedyr, som af den ene eller anden grund er kommet i klemme hos familier, det kan evt. være flytning, skilsmisse, dødsfald, eller måske er hunden for voldsom. Vi formidler disse dyr til nye ansvarsbevidste mennesker, der vil give dyret en ny tryg tilværelse.
Chilli

Chilli

Hej jeg hedder Chilli og jeg er en Border/Cavalier bla. Jeg er en hunhund og jeg er født d. 15/10/2012, jeg er vaccineret og chippet. Jeg er lige blevet færdig med min løbetid. 6/4/2018.

Jeg kan være alene hjemme, jeg kan sammen med andre dyr, små børn er jeg ikke så god til og jeg kan heller ikke lide at køre i bil.

Jeg synes at I skulle hoope i Bilen og kom ud og besøge mig…….så vi kan om vi kan sammen……jeg venter med længsel.