Hovedvejen 46, 5750 Ringe
Ring til os på 6599 2200
Kom forbi og se på de dyr der søger nyt hjem

Hunde søger nyt hjem

Her hos Husdyrenes Vel modtager vi familiedyr, som af den ene eller anden grund er kommet i klemme hos familier, det kan evt. være flytning, skilsmisse, dødsfald, eller måske er hunden for voldsom. Vi formidler disse dyr til nye ansvarsbevidste mennesker, der vil give dyret en ny tryg tilværelse.
Rosa

Rosa

Hej jeg hedder Rosa og jeg er en Labrador tæve som er født d.02/06/2017, jeg er en Formel 1. Jeg er vaccineret og chippet.

Jeg er sød og rar, men jeg skal lære det hele. Vant til tørkost og kurv.

Jeg skal lære at gå i snor, da jeg trækker en del.

Jeg er rigtig god til at gå spor……så jagt eller lignende ville lige være noget for mig.

Jeg ved ikke om jeg kan med børn og om jeg kan være alene hjemme.

Men kom og se til mig da jeg går og venter på jer……vi ses.