Hovedvejen 46, 5750 Ringe
Ring til os på 6599 2200
Kom forbi og se på de dyr der søger nyt hjem

Katte søger nyt hjem

Her hos Husdyrenes Vel modtager vi familiedyr, som af den ene eller anden grund er kommet i klemme hos familier, det kan evt. være flytning, skilsmisse, dødsfald, eller måske er hunden for voldsom. Vi formidler disse dyr til nye ansvarsbevidste mennesker, der vil give dyret en ny tryg tilværelse.
Petrine

Petrine

Hej jeg hedder Petrine og er en huskat, Jeg er en tæve som er født d. 02/07/2017. Jeg er neutraliseret, vaccineret og øremærket.

Jeg er sort og hvid som I kan se, jeg er sød og kærlig når jeg lige har set mine folk an. Jeg kan sammen med andre katte, legesyg og meget nysgerrig.

Jeg synes at I skulle komme og snakke med mig, så vi kan se om der er kemi mellem os......glæder mig til at møde jer.

Olfert

Olfert

Hej med Jer......ja jeg har et lidt specielt navn, jeg hedder nemlig Olfert, jeg er født d. 02/07/2017, jeg er en hankat som er neutraliseret, vaccineret og øremærket. Jeg kan sammen med andre katte, er nysgerrig og lidt legesyg. Renlig.

Mit største ønske er at få et nyt hjem, så skynd Jer at komme og snakke med mig, så vi kan om vi passer sammen.

Mauda

Mauda

Hej ....jeg den frækkeste kat her på siden.....mit navn er Mauda og jeg er en hunkat, jeg er født d. 6/6/2017, jeg er vaccineret, neutraliseret og øremærket. 

Jeg vil gerne drille og lege, så hvis I har tid til mig, så synes jeg at I skulle komme og hilse på mig.

Jeg venter med længsel på Jer.......på snarlig gensyn.

Balder

Balder

Hej jeg hedder Balder og er en rigtig sød hankat, jeg er født d. 01/07/2014. Jeg er vaccineret, neutraliseret og øremærket.

Jeg er sød og meget venlig, men har sommetider min egen mening om tingene....jeg kan godt lide at ligge i min hule og betragte verdenen ude omkring mig......Jeg synes at I skulle skynde Jer komme og besøge mig.....jeg venter med længsel på Jer....

Cosmo

Cosmo

Hejsa.....jeg hedder Cosmo og er en rigtig lækker og dejlig hankat. Jeg er født d. 04/06/2015 og jeg er neutraliseret, øremærket og chippet. jeg kan godt lide at ligge et lunt sted og passe mit ego......jeg gider godt lege engang imellem, men det skal være når jeg bestemmer det.

Men tag nu lige at starte bilen og kom ud og besøge mig....jeg venter på jer med længsel....vi ses snart håber jeg.

Missemor

Missemor

Hej med Jer, jeg hedder Missemor og er født d. 1/5/2016. Jeg er neutraliseret, vaccineret og øremærket.

Jeg er en lille smule reserveret, så jeg siger fra når jeg ikke gider at blive kælet med længere. Jeg vil rigtig gerne ud i hjem hvor der ingen børn er......men jeg synes at I skulle komme besøge mig......vi ses.

Maja

Maja

Ja I må godt nok undskylde, men jeg drillede fotografen da han skulle tage billeder, derfor er billedet lidt rystet, mit navn er Maja og jeg er en rigtig dejlig hunkat som er fyldt med spillopper, jeg er født d. 2/9/2017, jeg er neutraliseret, vaccineret og øremærket. 

Som sagt så er jeg meget legesyg, men det kan I jo selv komme og se....så skynd Jer at komme og besøge mig....vi ses.

Cheasy

Cheasy

Halløjsa.......jeg Cheasy og jeg er jordens dejligste hankat, jeg er født d. 3/5/2016, jeg er neutraliseret, vaccineret og øremærket, jeg elsker at blive kløet på maven og jeg bliver lidt fornærmet når du ikke gider nusse mig på maven mere, men det kan I jo selv komme og se, jeg glæder mig meget til at møde Jer.

Så start bilen og kom og besøge mig, så jeg kan se om I skal være min nye familie.......vi ses.

Tilde

Tilde

Hej jeg hedder Tilde og jeg er en rigtig dejlig hunkat som søger et nyt hjem, jeg er neutraliseret, vaccineret og øremærket.

Jeg er stille og rolig, men kan også lide at være alene.

Jeg synes at I skulle komme og besøge mig.