Hovedvejen 46, 5750 Ringe
Ring til os på 6599 2200
Kom forbi og se på de dyr der søger nyt hjem

Katte søger nyt hjem

Her hos Husdyrenes Vel modtager vi familiedyr, som af den ene eller anden grund er kommet i klemme hos familier, det kan evt. være flytning, skilsmisse, dødsfald, eller måske er hunden for voldsom. Vi formidler disse dyr til nye ansvarsbevidste mennesker, der vil give dyret en ny tryg tilværelse.
Missemor

Missemor

Hej med Jer, jeg hedder Missemor og er født d. 1/5/2016. Jeg er neutraliseret, vaccineret og øremærket.

Jeg er en lille smule reserveret, så jeg siger fra når jeg ikke gider at blive kælet med længere. Jeg vil rigtig gerne ud i hjem hvor der ingen børn er......men jeg synes at I skulle komme besøge mig......vi ses.

Maja

Maja

Ja I må godt nok undskylde, men jeg drillede fotografen da han skulle tage billeder, derfor er billedet lidt rystet, mit navn er Maja og jeg er en rigtig dejlig hunkat som er fyldt med spillopper, jeg er født d. 2/9/2017, jeg er neutraliseret, vaccineret og øremærket. 

Som sagt så er jeg meget legesyg, men det kan I jo selv komme og se....så skynd Jer at komme og besøge mig....vi ses.

Findus

Findus

Hej med Jer, jeg hedder Findus og er en rigtig sød og dejlig hankat, jeg er født d. 01/11/2017 og jeg leder efter et nyt hjem.

Jeg er øremærket, neutraliseret og vaccineret. Så jeg er helt klar til at møde Jer.

Jeg vil rigtig gerne snakkes med og nusses med, jeg kan også godt lide at lege med ting, men det finder I jo nok ud af.

Jeg glæder mig rigtig meget til at møde Jer, så skynd Jer at komme og besøge mig så vi kan se om der er kemi imellem os.....jeg venter med længsel.