Hovedvejen 46, 5750 Ringe
Ring til os på 6599 2200
Kom forbi og se på de dyr der søger nyt hjem

Katte søger nyt hjem

Her hos Husdyrenes Vel modtager vi familiedyr, som af den ene eller anden grund er kommet i klemme hos familier, det kan evt. være flytning, skilsmisse, dødsfald, eller måske er hunden for voldsom. Vi formidler disse dyr til nye ansvarsbevidste mennesker, der vil give dyret en ny tryg tilværelse.
Mille

Mille

Hej….jeg hedder Mille, som du kan se er jeg meget fotogen…..jeg vil gerne nusses med. Jeg er en hunkat som er neutraliseret og øremærket, jeg er også vaccineret. Jeg er trefarvet grå/brun/rød. Jeg er født d. 1/5-2014.

Så I skal være velkomne til at komme og besøge mig…….Vi ses.

Kisser

Kisser

Mit navn det er Kisser, hunkat, jeg er neutraliseret og øremærket. Jeg er født d. 10/01- 2017, gråstribet.

Jeg er sød og rar og meget kælen…..kom og se mig, jeg venter på dig

Petra

Petra

Jeg er en sød og rar hunkat, som kan omgås alle. Jeg er neutraliseret og øremærket. Jeg er født d. 02/05 – 2016, jeg er gråstribet.

Jeg kan godt lide at lege og jeg er meget kælen……Men kom og se mig, jeg venter på dig….Hejsa.