Hovedvejen 46, 5750 Ringe
Ring til os på 6599 2200
Kom forbi og se på de dyr der søger nyt hjem

Katte søger nyt hjem

Her hos Husdyrenes Vel modtager vi familiedyr, som af den ene eller anden grund er kommet i klemme hos familier, det kan evt. være flytning, skilsmisse, dødsfald, eller måske er hunden for voldsom. Vi formidler disse dyr til nye ansvarsbevidste mennesker, der vil give dyret en ny tryg tilværelse.
Mille

Mille

Hej....jeg hedder Mille, som du kan se er jeg meget fotogen.....jeg vil gerne nusses med. Jeg er en hunkat som er neutraliseret og øremærket, jeg er også vaccineret. Jeg er trefarvet grå/brun/rød. Jeg er født d. 1/5-2014.

Så I skal være velkomne til at komme og besøge mig.......Vi ses.

Musse

Musse

Hej jeg hedder Musse og jeg er en nydelig ung dame på 19 mdr. Jeg er født d. 28-12-2015. Jeg er neutraliseret og øremærket.

Jeg er trefarvet, venlig og kan godt med andre dyr.

Jeg glæder mig meget til at se Jer.......så tag lige og komme for at besøge mig.

Helena

Helena

Hej jeg hedder Helena og er en huskat, Jeg er født d. 10/6/2017,  jeg er vaccineret, neutraliseret og øremærket. Jeg er meget kælen og legesyg, kan sammen med andre katte.

Skynd Jer at komme og snakke med mig.....jeg glæder mig til at se jer.

Petrine

Petrine

Hej jeg hedder Petrine og er en huskat, Jeg er en tæve som er født d. 02/07/2017. Jeg er neutraliseret, vaccineret og øremærket.

Jeg er sort og hvid som I kan se, jeg er sød og kærlig når jeg lige har set mine folk an. Jeg kan sammen med andre katte, legesyg og meget nysgerrig.

Jeg synes at I skulle komme og snakke med mig, så vi kan se om der er kemi mellem os......glæder mig til at møde jer.

Olfert

Olfert

Hej med Jer......ja jeg har et lidt specielt navn, jeg hedder nemlig Olfert, jeg er født d. 02/07/2017, jeg er en hankat som er neutraliseret, vaccineret og øremærket. Jeg kan sammen med andre katte, er nysgerrig og lidt legesyg. Renlig.

Mit største ønske er at få et nyt hjem, så skynd Jer at komme og snakke med mig, så vi kan om vi passer sammen.