Hovedvejen 46, 5750 Ringe
Ring til os på 6599 2200
Kom forbi og se på de dyr der søger nyt hjem

Katte søger nyt hjem

Her hos Husdyrenes Vel modtager vi familiedyr, som af den ene eller anden grund er kommet i klemme hos familier, det kan evt. være flytning, skilsmisse, dødsfald, eller måske er hunden for voldsom. Vi formidler disse dyr til nye ansvarsbevidste mennesker, der vil give dyret en ny tryg tilværelse.
Mille

Mille

Hej....jeg hedder Mille, som du kan se er jeg meget fotogen.....jeg vil gerne nusses med. Jeg er en hunkat som er neutraliseret og øremærket, jeg er også vaccineret. Jeg er trefarvet grå/brun/rød. Jeg er født d. 1/5-2014.

Så I skal være velkomne til at komme og besøge mig.......Vi ses.

Ofelia

Ofelia

Hej med Jer, jeg er nydelig ung dame på lige godt 1 år, født d. 23-06-2016. Jeg er øremærket og neutraliseret, så jeg er lige klar til at komme ud i nyt hjem.........det måske dig jeg skal være hos......glæder mig meget.

Jeg er sød og dejlig, men mangler nogen der vil nusse mig.......

Musse

Musse

Hej jeg hedder Musse og jeg er en nydelig ung dame på 19 mdr. Jeg er født d. 28-12-2015. Jeg er neutraliseret og øremærket.

Jeg er trefarvet, venlig og kan godt med andre dyr.

Jeg glæder mig meget til at se Jer.......så tag lige og komme for at besøge mig.

Blackie

Blackie

Hej jeg hedder Blackie, jeg er helt sort og meget legesyg. Jeg blev født den 14-5-2017, så jeg er en rigtig sød lille pige der søger nyt hjem. Jeg er både vaccineret, øremærket og steriliseret. 

Håber at I snart kommer og ser til mig, fordi det eneste jeg ønsker mig lige nu er et nyt og dejligt hjem.

Håber at vi snart ses........på gensyn.

Simone

Simone

Simone, jeg er en hunkat som navnet siger, jeg er født d. 01-06-2017. Jeg er tricolore farvet, så jeg er rigtig smuk. Jeg har kun været vant til at være inde. Jeg neutaliseret, øremærket og vaccineret.

Jeg er en glad og meget kælen kat, men det kan I jo selv komme og se.

Jeg glæder mig meget til at se jer.

Jeg bliver først frigivet d. 29-08-2017.

Katarina

Katarina

Hej med jer, jeg er en rigtig sød og dejlig hunkat. Jeg er født d. 1-5-2016. Jeg er neutraliseret, øremærket og vaccineret.

Jeg er sort og hvid som I kan se på billedet og rigtig flot synes jeg selv.

Men hop i bilen og kom ud og besøge mig.....glæder mig til at se Jer.