Hovedvejen 46, 5750 Ringe
Ring til os på 6599 2200
Kom forbi og se på de dyr der søger nyt hjem

Katte søger nyt hjem

Her hos Husdyrenes Vel modtager vi familiedyr, som af den ene eller anden grund er kommet i klemme hos familier, det kan evt. være flytning, skilsmisse, dødsfald, eller måske er hunden for voldsom. Vi formidler disse dyr til nye ansvarsbevidste mennesker, der vil give dyret en ny tryg tilværelse.
Mille

Mille

Hej....jeg hedder Mille, som du kan se er jeg meget fotogen.....jeg vil gerne nusses med. Jeg er en hunkat som er neutraliseret og øremærket, jeg er også vaccineret. Jeg er trefarvet grå/brun/rød. Jeg er født d. 1/5-2014.

Så I skal være velkomne til at komme og besøge mig.......Vi ses.

Mikkel

Mikkel

Hej jeg hedder Mikkel, jeg er født d. 03-04-2017 og jeg er en rigtig dejlig hankat. Jeg er både øremærket og neutraliseret, så jeg er klar til et nyt hjem.

Jeg sød og dejlig og meget kælen, legesyg og jeg kan med andre dyr.

Jeg håber at I har tid til at komme og hilse på mig.......jeg glæder mig ihvertfald.

Ofelia

Ofelia

Hej med Jer, jeg er nydelig ung dame på lige godt 1 år, født d. 23-06-2016. Jeg er øremærket og neutraliseret, så jeg er lige klar til at komme ud i nyt hjem.........det måske dig jeg skal være hos......glæder mig meget.

Jeg er sød og dejlig, men mangler nogen der vil nusse mig.......

Musse

Musse

Hej jeg hedder Musse og jeg er en nydelig ung dame på 19 mdr. Jeg er født d. 28-12-2015. Jeg er neutraliseret og øremærket.

Jeg er trefarvet, venlig og kan godt med andre dyr.

Jeg glæder mig meget til at se Jer.......så tag lige og komme for at besøge mig.

Blackie

Blackie

Hej jeg hedder Blackie, jeg er helt sort og meget legesyg. Jeg blev født den 14-5-2017, så jeg er en rigtig sød lille pige der søger nyt hjem. Jeg er både vaccineret, øremærket og steriliseret. 

Håber at I snart kommer og ser til mig, fordi det eneste jeg ønsker mig lige nu er et nyt og dejligt hjem.

Håber at vi snart ses........på gensyn.