Hovedvejen 46, 5750 Ringe
Ring til os på 6599 2200

Et dyreinternat med mange års ekspertise og omsorg for familiedyr

Dyreinternatet

Foreningens største aktiv er driften af dyreværnsinternatet i Ringe. Vi har gennem Internatet siden 1972 medvirket til at mere end 35.000 hunde og katte, har fået nye kærlige hjem.Vi beskæftiger 1,5 medarbejder, samt afløsere i weekend og ved ferier.
Vi modtager familiedyr, som af den ene eller anden grund er kommet i klemme hos familier, det kan evt. være flytning, skilsmisse, dødsfald, eller måske er hunden for voldsom. Vi formidler disse dyr til nye ansvarsbevidste mennesker, der vil give dyret en ny tryg tilværelse.
Alle foreningens indtægter går ubeskåret til drift af vort Dyreværnsinternat.

Hjælp os med et tilskud til dyrene på internatet, eller kontingent betaling på Kr. 250,-

  • Mobilepay til: 35 398

  • Bankoverførsel: Spar Nord reg.nr. 9227 kontonr. 2270047761

Mød vores personale

Karin Sørensen

Formand. Ind i bestyrelsen i 1982, formand i 2002, afløser på internatet. Sidder i mange fonde. Formand i Dyrenes Dags komite og formand for Fællesrådet.

Sidder i Doso. (Dyreværnsorganisationernes samarbajd

Samarbejder med Fyns Politi og Sydsjællands Politi i Dyreværnssager. 

Samarbejder om foder med de hjemløse

Erik Hansen

Timelønnet med arbejde hver anden weekend. Ansvar for hunde staldene.

Vi støtter Husdyrenes Vel i Ringe. Gør du!

Ved Ringe på Fyn kan du finde Karin Sørensen, der bestyrer dyreværnsinternatet Husdyrenes Vel. Karin er én ildsjæl - en helt særlig en af slagsen. I over 35 år har hun i sit arbejde ved Husdyrenes Vel kæmpet for, at give dyrene en stemme. Både i den politiske debat og ved at hjælpe med at finde ansvarsbevidste familier, der kan give dyrene en tryk tilværelse. Foruden sit formidable Formands arbejde for Landsforeningen Husdyrens Vel Fyn er Karin også formand i Dyrenes Dags Komité og Dyreværnsforeningernes Fællesråd og sidder også i Dyreværnsorganisationernes Samarbejdsorganisation ( DOSO ). Som sagt er Karin en rigtig ildsjæl, der i dén grad har viet sit liv til, at tale dyrenes sag!

 

Dansk Dyreværn  Århus og Husdyrenes vel har tidlegere arbejdet og kæmpet for bedre dyrevelfærd blandt andet gennem underskriftindsamlinger og ved at bidrage til lovforslag. husdyrenes Vel hjalp også Dansk Dyreværn Århus i 1990, da Dansk Dyreværn Århus fik en alvorlig dyreværnssag fra "kennel Sølvpilen" i Tustrup, hvor ca. 300 hunde var opstaldede under kummerlige forhold.

 

Nu er det dog Husdyrenes Vel der har brug for hjælp - en økonomisk håndsrækning så at sige. Derfor har vi i Dansk Dyreværn Århus valgt at støtte med et årligt beløb.

Dorthe Berg Elle Nonnebo

Dorthe er ansat på 20 timer og har ansvaret for kattene.

Dorthe arbejder hver  anden weekend.

Dorthe er uddannet inden for dyrepasserbranchen.