Hovedvejen 46, 5750 Ringe
Ring til os på 6599 2200
Kom forbi og se på de dyr der søger nyt hjem

Katte søger nyt hjem

Her hos Husdyrenes Vel modtager vi familiedyr, som af den ene eller anden grund er kommet i klemme hos familier, det kan evt. være flytning, skilsmisse, dødsfald, eller måske er hunden for voldsom. Vi formidler disse dyr til nye ansvarsbevidste mennesker, der vil give dyret en ny tryg tilværelse.
Albert

Albert

Hej....jeg hedder Albert og jeg er en rigtig hankat, jeg er født d. 01-07-2016, jeg er neutraliseret, vaccineret og øremærket, jeg kan rigtig godt lide at ligge og dase......så nogen vil måske sige at jeg er lidt doven, men nej, sådan er min natur bare.....ellers er jeg meget kælen og godmodig af natur......men det kan I jo selv komme og se.....glæder mig til at møde Jer.

Med venlig hilsen Albert.

Luis

Luis

Hejsa......jeg hedder Luis og jeg er en helt sort hankat, jeg er født d. 01-07-2015, jeg er neutraliseret , vaccineret og øremærket.

Jeg er sød og kælen når jeg lige har lært mine mennesker at kende.......jeg har det bedst når jeg kan passe mig selv.....men det kan I jo selv komme og se......jeg glæder mig ihvertfald til at møde Jer.

Med venlig hilsen Luis.