​Kom forbi og se på de dyr der søger nyt hjem

​Katte søger nyt hjem

Her hos Husdyrenes Vel modtager vi familiedyr, som af den ene eller anden grund er kommet i klemme hos familier, det kan evt. være flytning, skilsmisse, dødsfald. Vi formidler disse dyr til nye ansvarsbevidste mennesker, der vil give dyret en ny tryg tilværelse.

Sussi

Født 20. September 2019

Steriliseret, øremærket, chippet, vaccineret samt registreret.

Sussi er en ret speciel kat. Vi regner med, at hun er en vildkat, som er blevet gjort delvis tam. Vi har haft Sussi i pleje længe, inden vi nu skal finde et nyt hjem til hende, så vi kender hende vældig godt. Sussi er meget kælen men kun på hendes betingelser. Hun kan ikke lide at blive fastholdt, og hun vil ikke løftes. Sussi hopper ofte op på noget højt, så hun kommer i ansigtshøjde med os, og så vil hun vældig gerne aes. Hun er ret livlig og legesyg. 

Sussi har brug for et hjem, hvor hun er mere udekat end indekat, og hvor hun selv kan vælge, hvornår hun vil kæles med.

Sussi kan godt finde på at småbide eller kradse lidt, når man aer hende, men så længe man ikke holder hende fast, er det aldrig særlig hårdt. Sussi har brug for en ny ejer, som kan give hende lidt opmærksomhed, men som kan tolerere Sussi's små særheder. Da vi aldrig løfter Sussi, men ofte har brug for at flytte hende ind i sit bur, når hun har været ude i legerummet, så bruger vi en transportkasse, som hun gladelig går ind i, hvorefter vi kan sætte hende tilbage i hendes bur.

Her på internatet kan Sussi ikke enes med de andre katte.

Sussi er en speciel kat, som har masser af charme. 

Pris 1700kr.

​​

Oda

Født 19. April 2021

Steriliseret, chippet, øremærket, vaccineret samt registreret.

Oda er en flot langhåret killing, som er fuld af krudt. Hun er ikke på nuværende tidspunkt typen, som vil ligge i arm og blive kælet med. Oda vil meget gerne aes, men hun bliver hurtigt lidt fræk og begynder at lege med og småbide ens hånd.

Oda skal lige se folk an, før hun selv kommer hen til dem. Når først hun har godkendt dem, er hun meget opmærksom på, hvad man laver, og hun vil gerne være i nærheden.

Oda er kommet til internatet sammen med sine 2 brødre og mor, da hun var få dage gammel, så hun er vokset op her.

Oda skal ud til et hjem, hvor hun kan få lov til at komme udenfor, da hun er meget energisk og gerne vil udforske sine omgivelser.

Pris 1700kr.

Tykke

Født 1. Maj 2015

Kastreret, øremærket, vaccineret samt registreret.

Tykke er en dejlig, omgængelig kat, som vi har haft i pleje i lang tid. Nu søger Tykke et nyt hjem, og vi tror, at Tykke vil trives bedst i rolige, landlige omgivelser, hvor han kan komme udenfor. Tykke kan godt virke utryg i nye situationer og omkring nye mennesker. Da han først flyttede ind på internatet, var han ret bange for de nye omgivelser, men han er siden faldet så godt til, at han selv hopper ind og ud af sit bur. Tykke går sig som regel en lille tur i legerummet og får hvæsset kløerne på en kradsestamme, mens vi gør rent. Derefter vil han gerne ind i buret igen og have sin morgenmad og en lille lur. Tykke er kælen og endnu mere kælen, når der er mad i sigte. Han vil sikkert trives bedst et sted, hvor der ikke kræves så meget af ham, men hvor han kan komme og blive nusset, når han har lyst, og så ellers finde sig et roligt sted til en lur.

Pris 1700kr.

Lille Fis

Født 1. Maj 2016

Kastreret, øremærket, vaccineret samt registreret.

Lille Fis er en dejlig hankat, som også er meget kælen, når han lige har set folk an. Han er ankommet til internatet sammen med Tykke (som er beskrevet ovenfor). De kan sagtens enes, men bortset fra at Tykke givet Lille Fis en hurtig vask, når de mødes, så tilbringer de ikke så meget tid sammen.

Lille Fis er nok lidt mere til nye eventyr end Tykke, så han vil sikkert gerne prøve at komme udenfor og se sig lidt omkring. 

Lille Fis kan godt lange ud efter andre katte, når han møder dem, men han går som regel bare udenom, når han møder andre katte her på internatet.

Lille Fis er en sød og dejlig kat, som sikkert vil nyde at slænge sig i møblerne i sit kommende hjem.

Pris 1700kr.  

​Få passet din hund eller kat

I vores hyggelig pension beliggende i naturskønne Ringe,  er der masser af plads for dyrene at boltre sig på.

Giv en kat eller hund et kærligt hjem

Hjælp os med at passe på dyrene! Her kan du hente et forsømt dyr, der mangler en ny, sød familie.

​Over 50 års erfaring med husdyrs vel

Vi yder altid stor ekspertise og omsorg for familiedyr, store som små. Vi beskæftiger os primært med hunde og katte.

Sponsorer​

​Kontakt os på

Ringe Dyreinternat

Hovedvejen 46

5750 Ringe - Find vej

CVR: ​61308210

Tlf.: 65 99 22 00

E-mail: husdyrenesvel@mail.dk

Følg os på fb24

​Åbningstider 

Mandag: kl. 11-14 (14-16 efter aftale)

Tirsdag: kl. 11-14

Onsdag: kl. 9-10 (åben for pension)

Torsdag: kl. 11-14

Fredag: kl. 11-14 (14 - 16 efter aftale)

Lørdag: kl. 9-10 (åben for pension)

Søndag: kl. 14-16

Telefontider: man, tirs, tors og fre, 11-14.

​Giv et tilskud

Hjælp os med et tilskud til dyrene på internatet - Mobilepay til 35398.

Spar Nord reg.nr. 9227 Kontonr. 2270081943

​Få passet din hund / kat

For at få passet hund/kat på internatet, skal man være medlem af foreningen, det koster 250 kr. om året.