​En landsforening med mange års ekspertise og omsorg for familiedyr

​Dyreinternatet i Ringe

Landsforeningen for Husdyrenes Vel Fyn (i daglig tale Husdyrenes Vel) blev stiftet 26. maj 1970 og er, som navnet siger, en landsdækkende dyreværnsforening, hvis aktiviteter dog primært foregår på Fyn (ca. 80%).

Foreningen ejer og driver et dyreinternat i Ringe, hvor vi påtager os formidling af hunde og katte, der af den ene eller anden årsag er svigtet eller er kommet i klemme i systemet. Endvidere arbejder vi med alle former for dyreværnssager, og vi indgiver anmeldelse i de sager, der berettiger til det. Vi er med i forreste linie og protesterer, når dyr udsættes for mishandling.

Foreningen ledes af en bestyrelse, som vælges på den årlige generalforsamling. Husdyrenes Vel har et meget tæt samarbejde med landets øvrige dyreværnsforeninger.

Bestyrelse

• Forman: Karin Sørensen, 30 52 24 38
  • ​Næstformand: Mogens Wilbert
  • ​Sekretær: Inge Jagd Sørensen

Bestyrelsesmedlemmer:

• ​Hanne Andersen
  • ​Klaus Sørensen
  • Susan Hinze
  • Leif Birk

Hvor kommer midlerne fra?

Foreningen modtager ikke støtte fra stat eller kommune. De midler, vi skal bruge for at udføre vores arbejde for de svigtede dyr, kommer fra f.eks.:

Medlemskontingent og bidrag fra medlemmer eller andre dyrevenlige personer.

Gaver fra fonde og legater.

Venlige mennesker, der har betænkt foreningen ved oprettelse af testamente til fordel for Husdyrenes Vel. Husdyrenes Vel er godkendt efter ligningslovens §8A, hvilket betyder, at vi ikke skal betale gave- eller arveafgift (hele det donerede beløb som gives kan trækkes fra i skat). Ønsker De at betænke Husdyrenes Vel i Deres testamente, så hjælper vi Dem med oprettelse af testamentet.

Overvejer du at støtte landsforeningen Husdyrenes Vel Fyn?

Kunne De tænke Dem at støtte vores arbejde, kan De melde Dem ind i foreningen. Det årlige kontingent (husstandskontingent) for 2020 kr. 250,-

Dyr i pensionen, kun ved medlemskab. Ring på tlf. 65992200 og få tilsendt materiale.

​Meddel flytning

Husk at sende ny adresse til: Dyreinternatet, Hovedvejen 46, 5750 Ringe. Har du spørgsmål, så kontakt os på telefon 65992200/ 30 52 24 38 eller send os en mail til hdv.fyn@mail.dk eller husdyrenesvel@mail.dk.

​Arrangering af foredrag

For en pris på 1.500 kr. kommer formanden, som har 30 års erfaring i dyreværn, ud og fortæller om det, at arbejde med dyr på internatet, dyrplagerisager og lignende.

​Få passet din hund eller kat

I vores hyggelig pension beliggende i naturskønne Ringe,  er der masser af plads for dyrene at boltre sig på.

Giv en kat eller hund et kærligt hjem

Hjælp os med at passe på dyrene! Her kan du hente et forsømt dyr, der mangler en ny, sød familie.

​Over 50 års erfaring med husdyrs vel

Vi yder altid stor ekspertise og omsorg for familiedyr, store som små. Vi beskæftiger os primært med hunde og katte.

Sponsorer​

​Kontakt os på

Ringe Dyreinternat

Hovedvejen 46

5750 Ringe - Find vej

CVR: ​61308210

E-mail: husdyrenesvel@mail.dk

Følg os på fb24

​Åbningstider

Mandag: kl. 11-14 (14-16 efter aftale)

Tirsdag: kl. 11-14

Onsdag: kl. 9-10 (åben for pension)

Torsdag: kl. 11-14

Fredag: kl. 11-14 (14 - 16 efter aftale)

Lørdag: kl. 9-10 (åben for pension)

Søndag: kl. 14-16

Telefontider: man, tirs, tors og fre, 11-14.

​Giv et tilskud

Hjælp os med et tilskud til dyrene på internatet - Mobilepay til 35398.

Spar Nord reg.nr. 9227 Kontonr. 2270081943

​Få passet din hund / kat

For at få passet hund/kat på internatet, skal man være medlem af foreningen, det koster 250 kr. om året.